субота, 16 червня 2012 00:40

"З трибун завжди легко обговорювати" - Тимощук

"З трибун завжди легко обговорювати" - Тимощук
Тимощук: "Я завжди граю в межах правил". Фото: shahta.org

У збірної Англії реально виграти, якщо зіграти в свій футбол і уникнути елементарних помилок. Про це після матчу заявив півзахисник збірної України Анатолій Тимощук.

"Французи давали нам ходити в контратаки, але ми цим не скористалися. Забили б хоч один м'яч, гра склалася б зовсім по-іншому. Ми програли хорошій команді з гравцями високого класу. Відступати нам вже нікуди, в останньому матчі немає іншого виходу, окрім як перемагати англійців ", - сказав Анатолій.

В епізоді з першим голом Анатолій не встежив за Рібері. Після чого той розвив гольову атаку.

"Я відставав від нього на 20 метрів, адже Рібері - швидкісний гравець. Я біг за ним, а коли наблизився, він мене штовхнув, у мене збився крок, я не міг фолити в той момент. Але потім атака була переведена на інший фланг, і суперник з-під ноги забив м'яч ",-сказав Тимощук.

"З трибун завжди легко обговорювати або коментувати якісь ситуації. Потрібно подивитися повтор, проаналізувати момент, але вже зараз можу сказати, що в тому моменті мені було дуже важко дістати Рібері. Епізод вийшов дуже динамічним, і я завжди намагаюся грати в межах правил", - додав він.

"Так само хочу подякувати вболівальникам за чудову атмосферу і підтримку. Сподіваюся, незважаючи на сьогоднішню поразку, на гру зі збірною Англії також збереться повний стадіон. Повторюся, ми будемо грати тільки на перемогу, але домогтися її буде непросто. Для цього нам потрібно грати в свій футбол, сконцентруватися, не припускатися простих помилок і віддати всі сили на футбольному полі", - резюмував півзахисник збірної України.

Нагадаємо, збірна України на "Донбас Арені" програла команді Франції з рахунком 0:2.

Зараз ви читаєте новину «"З трибун завжди легко обговорювати" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі