вівторок, 04 жовтня 2011 13:35

"З суддями я вже не розмовляю" - Гармаш

"З суддями я вже не розмовляю" - Гармаш

Динамівський півзахисник Денис Гармаш розповів про свої очікування від збору "синьо-жовтих" і власної недисциплінованості:

"Про те, що Блохін розраховує на мене в найближчих матчах, я дізнався з Інтернету. Звичайно, дуже зрадів. Для будь-якого футболіста грати за національну збірну - велика честь. За віком я ще можу грати за молодіжну команду. Але оскільки мене викликав Блохін, напевно, він хоче, щоб я набрався досвіду в майбутніх двох поєдинках з Болгарією та Естонією, - сказав Гармаш.

Найближчі суперники збірної України - Болгарія та Естонія - ще не вивчалися.

"У понеділок ми зібралися на базі, напевно, ввечері після тренування на теоретичному занятті тренери будуть розповідати нам про суперників. Стосовно мене, Буду робити те, що вмію, тренуватися і грати, як завжди. Нічого надприродного", - зазначив футболіст.

У гравця часто виникали проблеми з арбітрами через нестриманості на поле. У поєдинку з "Маккабі" знову не обійшлося без попередження.

"В Ізраїлі був ігровий епізод - я думав, що встигну до м'яча, а вийшло, що суперник виявився першим. Надалі все буде нормально, буду спокійно виходити на поле. Природно, Юрій Павлович лає за зайву емоційність, але повторюся, в матчі з "Маккабі" мала місце не емоційність, а просто ігровий епізод.

Іноді бувають моменти, коли потрібно піти в жорсткий стик, часом жовті картки неминучі. Так що тут не в емоціях справа. Безумовно, вони присутні, але не в такому обсязі, щоб вважати мене надто недисциплінованим. Ця проблема в минулому. Наприклад, з суддями я вже не говорю. А фоли, можливо, - наслідок неправильно обраної позиції. Буду над цим працювати.

Нагадаємо, матч проти Болгарії збірна Україна проведе 7 жовтня в Києві, а матч проти Естонії - 11 жовтня в Таллінні.

Зараз ви читаєте новину «"З суддями я вже не розмовляю" - Гармаш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі