неділя, 27 червня 2021 15:44

Російський канал скасував трансляцію матчу збірної України

Російський канал скасував трансляцію матчу збірної України
Матчу Швеція – Україна в програмі немає. Фото: сайт каналу Росія

Матчу 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу-2020 між національними збірними України та Швеції, який на території Російської Федерації повинен був бути показаний телеканалом "Росія 1", немає в ефірній сітці офіційного мовника. Причини, по якій гри немає в телепрограмі, невідомі, повідомляє Telegram-канал "Планерка".

Джерело висловило припущення, що в усьому винні технічні накладки. У той же час видання не виключає ймовірність того, що ключовим стало наявність саме слова "Україна".

"Головному пропагандистського рупору раніше вже довелося показувати матч України з гімном і незмінним "Путін х ** ло". І тепер доля знову вимагає від" Росії 1 "демонструвати своїй аудиторії 90-хвилинний (а то і 120-хвилинний) жовто синій чад", - пишуть автори.

На момент публікації цієї новини на сайті телеканалу замість гри українців і шведів (29 червня, 22:00) запланований показ серіалу "Експерт" та телепередачі "Шоу з Володимиром Соловйовим".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські вболівальники розповіли, як діставатимуться до Глазго

Збірна України вийшла до 1/8 фіналу Євро-2020 з двома поразками. 29 червня наша збірна зустрінеться зі збірною Швеції. Збірна Росії посіла у своїй групі останнє місце. Це при тому, що росіяни два з трьох матчів проводили вдома.

Зараз ви читаєте новину «Російський канал скасував трансляцію матчу збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі