субота, 07 вересня 2019 12:12

Російський хокеїст не боїться Путіна після скандального інтерв'ю

Російський хокеїст не боїться Путіна після скандального інтерв'ю
Панарін не боїться за своє майбутнє

Зірковий форвард клубу Національної хокейної ліги "Нью-Йорк Рейнджерс" Артемій Панарін розповів про те, як змінилося його життя після резонансного інтерв'ю про політику, в якому він відкрито критикував владу РФ і негативно оцінював ситуацію в країні. Спортсмен не виключив, що після завершення кар'єри залишиться жити в США.

Про це пише uainfo.org

Панарін заявляв, що президент РФ Володимир Путін засидівся у владі, а в країні, за винятком двох столиць, за майже 20 років його правління не відбулося істотних змін.

"Люди підходять на вулицях, дякують. Висловлюють респект. 95 відсотків листів і коментарів позитивні. Іноді читаю їх, і на очі навертаються сльози. Що я можу сказати про інших п'яти відсотках - люди просто помиляються. Знайомі хокеїсти мені також дзвонили, писали листи подяки, висловлювали повагу. На вулицях мене зараз про хокей взагалі ніхто не питає. Просто кажуть: "Ти красава", - повідомив Артемій газеті "Спорт-Експрес".

За словами хокеїста, він не збирається ставати політичною фігурою, а просто радий можливості висловити свою думку. Атлет і раніше підкреслював, що дуже любить Росію і ніким не заангажований. Після 81-мільйонного контракту з "Нью-Йорк Рейнджерс" у нього "є гроші і все нормально".

"У мене немає якоїсь певної мети. Але я дуже вдячний долі, що можу висловити свою думку. Чи не тому, що я якийсь крутий. Але життя так склалася, що наступні сім років я граю в Америці, у мене хороша зарплата. я не змушений мовчати, так як у мене немає залежності від системи. І я не розумію, це ж повна маячня, чому у людей навіть виникають питання: "чи не боїшся ти?", "що тепер буде?". А що повинно бути? Але багато самі все знають і розуміють ", - додав хокеїст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На швидкості жив, на швидкості помер". Загинув Валерій Харламов

У минулому сезоні Панарін зіграв за "Рейнджерс" 79 матчів, закинув 28 шайб і зробив 59 гольових передач.

Зараз ви читаєте новину «Російський хокеїст не боїться Путіна після скандального інтерв'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі