понеділок, 29 січня 2018 13:30

Росії заборонили брати участь у Паралімпіаді-2018

Росії заборонили брати участь у Паралімпіаді-2018
Деяким російським паралімпійцям дозволять виступати під нейтральним прапором. Фото: google.com.ua

Дискваліфікацію російського Паралімпійського комітету продовжили.

При цьому окремі російські паралімпійці зможуть виступити на Паралімпійських іграх в Пхенчхані під нейтральним прапором, йдеться в пресс-релізі на офіційному сайті Міжнародного паралімпійського комітету (МПК).

"Міжнародний паралімпійський комітет в понеділок оголосив, що підтримує призупинення діяльності Паралімпійського комітету Росії (ПКР). Однак, визнаючи прогрес, досягнутий ПКР у його антидопінговій діяльності, дозволить спортсменам, що відповідають умовам, виступати в п'яти видах спорту під назвою "Нейтральний паралімпійський спортсмен" на зимовій Паралімпіаді 2018 року", - йдеться в заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олімпіада-2018: російським спортсменам поставили жорсткі вимоги

Через допінговий скандал збірну Росії у повному складі відсторонили від Паралімпіади-2016 у Ріо-де-Жанейро в серпні 2016 року.

У вересні 2017-го дискваліфікацію Паралімпійського комітету Росії подовжили, проте росіянам дозволили брати участь у відборі на Паралімпіаду-2018 у нейтральному статусі в окремих видах спорту.

Паралімпіада в Пхенчхані пройде з 9 до 18 березня.

Зараз ви читаєте новину «Росії заборонили брати участь у Паралімпіаді-2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі