четвер, 20 листопада 2014 10:51

Росія та УЄФА провели зустріч по Криму без України

Росія та УЄФА провели зустріч по Криму без України
Мішель Платіні

У штаб-квартирі УЄФА у Ньоні відбулася зустріч РФС з робочою групою по кримському питанню. Про присутність представників ФФУ не повідомляється.

Представники російської делегації на чолі з президентом Миколою Толстих обговорили питання подальшого розвитку футболу в Криму і Севастополі.

Крім Толстих РФС на зустрічі представляли заступник генерального директора з міжнародних питань Катерина Федишина та радник президента з правових питань Денис Рогачов.

Додамо, що президент УЄФА Мішель Платіні планує відвідати Україну, повідомляє "Футбол 1". За словами виконавчого директора ФФУ Максима Бондарева, приїзд високопоставленого футбольного чиновника до Києва очікується у четвер, 20 листопада.

"УЄФА проводить в столиці України плановий захід - семінар для вищих органів управління національних асоціацій. Згідно з тією інформацією, яка у нас є зараз, планується візит Мішеля Платіні, але сказати 100% ми поки не можемо".

Перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов додав:

"Хочу підкреслити - це плановий захід. Воно абсолютно не пов'язане з кримським питанням".

Зараз ви читаєте новину «Росія та УЄФА провели зустріч по Криму без України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі