субота, 26 січня 2008 15:11

Російська танцювальна пара виграла "золото" ЧЄ з фігурного катання

Росіяни Оксана Домніна і Максим Шабалін зайняли перше місце в змаганнях танцювальних дуетів на чемпіонаті Європи з фігурного катання, який проходить в хорватському Загребі.

Вони переконливо виграли довільний танець і зуміли випередити французів Ізабель Делобель і Олівьє Шонфельдера, які лідирували після двох видів програми - обов"язкового і оригінального танців.

Перед довільною програмою російські танцюристи відставали від конкурентів на півтора бала. Французи за свій танець отримали 101,95 балу, а в сумі трьох видів набрали 205,92 балу. Домніна і Шабалін за довільну програму набрали 104,99 балу (кращий результат в сезоні), а в сумі - 207,14 балу.

Третє місце зайняв ще один російський дует, Яна Хохлова і Сергій Новицький. Їх результат за довільну програму - 99,66 балу, а підсумкова сума - 197,06 балу.

Українські танцювальні дуети Анна Задорожнюк - Сергій Вербилло та Алла Бекназарова - Володимир Зуєв фінішували 11 та 14 відповідно.

За матеріалами: Lenta.Ru, Чемпіон


Зараз ви читаєте новину «Російська танцювальна пара виграла "золото" ЧЄ з фігурного катання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі