середа, 27 січня 2010 13:59

Роналду дискваліфікували за зламаний ніс

Роналду дискваліфікували за зламаний ніс

Мадридський "Реал" подасть протест на двоматчеву дискваліфікацію свого лідера Кріштіану Роналду, покараного за удар суперника ліктем в обличчя, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Інцидент відбувся в неділю, 24 січня, під час матчу чемпіонату Іспанії "Реал" - "Малага", в якому Роналду завдав травми гравцеві "Малаги" Патріку Мтіліге.

Португалець отримав червону картку, але після гри сказав, що потрапив суперникові ліктем в обличчя випадково. Данець Мтіліга в результаті зіткнення з Роналду отримав перелом носа. Увечері 26 січня Федерація футболу Іспанії (RFEF) дискваліфікувала гравця "Реала" на два матчі.

У "Реала" є десять днів, щоб подати протест в апеляційний комітет RFEF. Керівництво клубу збирається прикласти до справи запис епізоду матчу "Барселона" - "Севілья", в якому гравець "Барселони" Ліонель Мессі потрапив ліктем в обличчя футболістові "Севільї" Марку Вальєнте і уникнув покарання.

Якщо дискваліфікація Кріштіану Роналду залишиться в силі, то він пропустить два матчі чемпіонату Іспанії: проти "Депортиво" (30 січня) і "Еспаньола" (7 лютого).

Гра "Реала" з "Малагою" завершилася з рахунком 2:0, причому обидва голи в першому таймі забив Роналду. Червону картку він отримав у другій половині зустрічі.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Роналду дискваліфікували за зламаний ніс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі