середа, 10 вересня 2008 15:02

Роналдо знову хоче грати в збірній Бразилії

Бразильський нападаючий Роналдо заявив, що він спробує повернутися в збірну своєї країни, коли відновиться після важкої травми коліна.

Футболіст, якому 22 вересня виповниться 32 роки, зізнався, що нудьгує за виступами за національну команду, і назвав повернення в її склад "великою метою".

9 вересня Роналдо відвідав тренування збірної Бразилії, яка готується до матчу відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року проти Болівії. Ця гра відбудеться 10 вересня в Ріо-де-Жанейро. За словами нападаючого, він приїхав відвідати своїх друзів.

13 лютого 2008 року Роналдо отримав розрив хрестоподібних зв"язок лівого коліна в матчі чемпіонату Італії у складі "Мілана".

Минулого літа клуб відмовився укладати з гравцем новий контракт, але угода може бути підписана, коли Роналдо залікує травму. В даний час він відновлюється в бразильському клубі "Фламенго".

Роналдо підкреслив, що двері в збірну Бразилії відкриті для всіх, а щоб отримати виклик в національну команду, він повинен добре грати за свій клуб. За словами футболіста, за який саме клуб він виступатиме, поки невідомо.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Роналдо знову хоче грати в збірній Бразилії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі