четвер, 18 червня 2009 08:57

Роналдо забив гол у фіналі Кубка Бразилії (ВІДЕО)

Роналдо забив гол у фіналі Кубка Бразилії (ВІДЕО)

Колишній нападаючий збірної Бразилії з футболу Роналдо забив гол у фіналі Кубка країни. Команда Роналдо "Корінтіанс" виграла у "Інтернасіонала" з рахунком 2:0. Володар Кубка визначиться за сумою двох матчів. Матч-відповідь пройде на полі "Інтернасіонала" в Порту-Алегрі 1 липня.

Роналдо відзначився на початку другого тайму. Отримавши дальню передачу, він обіграв одного із захисників і пробив у нижній кут воріт. "Корінтіанс" відкрив рахунок у середині першого тайму. Гол забив Жорже Енріке.

У звітній зустрічі "Інтернасіоналу" доведеться обійтися без трьох провідних гравців - травмованого півзахисника Андреса Д"Алессандро, а також захисника Клебера і нападаючого Нілмара, які у складі збірної Бразилії беруть участь у Кубку Конфедерацій в ПАР.

32-річний Роналдо забив свій перший гол за майже два місяці. Всього у сезоні-2009 форвард "Корінтіанса" забив 11 м"ячів. Роналдо допоміг своїй команді виграти чемпіонат штату Сан-Паулу і був визнаний найкращим гравцем цього турніру.

За матеріаалми Лента

Зараз ви читаєте новину «Роналдо забив гол у фіналі Кубка Бразилії (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі