пʼятниця, 06 березня 2009 11:31

Роналдо пересувався по полю як "вагітний равлик", але знову травмувався

 

Дворазовий володар Золотого м"яча Роналдо нарешті повернувся у великий спорт. Після 13-місячної перерви, яку спортсмен вимушений був зробити через травму, "зубастик" вперше вийшов на футбольне поле.

Сталося це у поєдинку Кубка Бразилії, в якому його нинішній клуб "Корінтіанс" грав проти "Ітумбіари". Дворазовий чемпіон світу з"явився на полі у другому таймі, коли його команда вже вигравала з рахунком 2:0.
Відійшовши від травми, Роналдо таки кілька разів зумів створити небезпеку біля воріт суперників, хоча в цілому він виглядав занадто важким для сучасного футболу. Матч так і закінчився 2:0, але події пов"язані з бразильцем аж ніяк не закінчилися.

Журналіст відправив Роналдо знову на лікарняний.

По завершенні матчу величезна кількість журналістів накинулася на колишню зірку світового футболу заради флеш-інтерв"ю. В результаті активності репортерів Роналдо отримав чергову травму. Хтось чи то штативом, чи камерою, чи рукою поставив найкращому бомбардиру чемпіонатів Світу синець під оком. Відтак, не встигнувши нормально пограти, 32-річний бразилець знову може брати собі лікарняний.

Мегаспорт, adme.ru

Зараз ви читаєте новину «Роналдо пересувався по полю як "вагітний равлик", але знову травмувався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі