понеділок, 27 травня 2013 08:49

Ролан Гаррос. Марченко зачохлився в першому колі, Бейгельзімер не зіграє з Сереною Вільямс

Ролан Гаррос. Марченко зачохлився в першому колі, Бейгельзімер не зіграє з Сереною Вільямс
Бейгельзімер втратила шанс зіграти з Сереною Вільямс. Фото: sportonline.ua

26 травня, о Парижі на турнірі Великого Шолому - Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу ("Ролан Гаррос") проходили матчі першого кола.

120-а ракетка світу, 25-річний українець Ілля Марченко, не зміг подолати бар'єр першого кола в особі 25-ї ракетки світу, 27-річного Кевіна Андерсона з ПАР, посіяного під 23-м номером. Ілля поступився у трьох сетах з рахунком 3:6, 5:7, 4:6.

Поєдинок тривав 2 години 16 хвилин. Ілля реалізував один із двох своїх брейк-пойнтів і програв чотири гейми на своїй подачі. Андерсон виконав 13 ейсів при чотирьох подвійних помилках. Марченко навиліт не подавав і чотири рази помилився на подачі.

Наступним суперником Андерсона стане переможець матчу Євген Донской (Росія) - Ян-Леннард Штруфф (Німеччина, Q).

29-річна українська тенісистка Юлія Бейгельзімер, яка займає в світовому рейтингу 210-те місце, не змогла пробитися у друге коло, зазнавши поразки від 114-ї ракетки світу, 19-річної француженки Каролін Гарсіа з рахунком 3:6, 4:6.

Тенісистки грали одну годину 14 хвилин. Юлія не змогла реалізувати свій єдиний брейк-пойнт, а Гарсіа зробила два брейки. Українка жодного разу не подала навиліт і одного разу помилилася на подачі проти чотирьох ейсів і двох подвійних помилок у француженки.

У другому колі Гарсіа зустрінеться з першою ракеткою світу, 31-річною американкою Сереною Вільямс.

Серена розгромила 23-річну грузинку Анну Татішвілі, яка займає в рейтингу WTA 74-місце, з рахунком 6:0, 6:1.

Теніс. Великий Шолом. Roland Garros. Париж (Франція). Відкриті корти (грунт). Призовий фонд $ 10.464.640. 128 учасників.

Перший раунд

Кевін Андерсон (ПАР, 23) - Ілля МАРЧЕНКО (Україна, LL) - 6:3, 7:5, 6:4

Каролін Гарсія (Франція, WC) - Юлія Бейгельзімер (Україна, Q) - 6:3, 6:4

Зараз ви читаєте новину «Ролан Гаррос. Марченко зачохлився в першому колі, Бейгельзімер не зіграє з Сереною Вільямс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі