понеділок, 21 квітня 2008 16:46

Рой Джонс може зустрітися з Джо Кальзаге 15 листопада в Кардіффі

Колишній абсолютний чемпіон світу в напівважкій вазі Рой Джонс-молодший, схоже, серйозно налаштований на бій проти британця Джо Кальзаге і заявив, що переговори про проведення цього поєдинку 15 листопада в столиці Уельсу Кардіффі вже почалися.

"Я з задоволенням проведу поєдинок проти Джо перед його фанатами в Уельсі. Сподіваюся, що вже наступного тижня ми повністю домовимося про проведення цього бою 15 листопада. Можливо, цей поєдинок стане головним моментом моєї кар"єри. Я впевнений в тому, що, не дивлячись на всі свої досягнення, мої кращі моменти в боксі ще попереду, - сказав Джонс. - Зараз Джо є кращим в напівважкій вазі, а в рейтингу боксерів незалежно від вагової категорії поступається тільки Флойду Мейвезеру. Саме тому я готовий приїхати до Уельсу і битися з ним".

Джонс був присутній на поєдинку Кальзаге проти Бернарда Хопкінса, і, зі слів екс-чемпіона, перемога Кальзаге не викликала у нього сумнівів, а сам виступ британця справив на нього позитивне враження і змінив його уявлення про Кальзаге в кращий бік.

Втім, промоутер Кальзаге Френк Уоррен ніяк не став коментувати слова Джонса про переговори відносно 15 листопада. Уоррен повідомив в інтерв"ю ВВС, що Джонс і чемпіон WBC і WBO в середній вазі Келлі Павлік входять до числа можливих суперників для Кальзаге, проте рішення вони приймуть не раніше, ніж через місяць.

"Ми "ганялися" за Роєм шість чи сім років, але він не хотів нічого чути про Джо. Зараз він згадав про нього, оскільки у нього немає інших варіантів, - заявив Уоррен. - Ми ухвалимо рішення тільки через місяць, не раніше. Джо, як і раніше, чемпіон світу в другій середній вазі, а зараз він став ще і кращим в напівважкій вазі, так що нам є з чого вибирати. Є Рой Джонс і Келлі Павлік, але головне - це те, що рішення буде за Джо".

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Рой Джонс може зустрітися з Джо Кальзаге 15 листопада в Кардіффі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі