понеділок, 07 лютого 2011 14:17

Роберта Кубіцу ввели у стан штучної коми

Роберта Кубіцу ввели у стан штучної коми

Польський гонщик "Формули-1" Роберт Кубіца, котрий переніс семигодинну операцію в госпіталі "Санта-Корона" в італійському П'єтра Лігуре, перебуває в стані штучної коми. Про це повідомляє "Eurosport".

Перший пілот команди "Lotus-Renault" в неділю взяв участь в ралі Андорри (Італія), але потрапив в аварію на високій швидкості і у важкому стані був відправлений до лікарні.

У нього діагностовано множинні переломи правих руки і ноги, серйозні порізи передпліччя можуть у майбутньому позначитися на рухливості правої руки. Відновлення поляка може зайняти більше року, що робить неможливим його участь у чемпіонаті "Формули-1" сезону-2011.

"Праве передпліччя Роберта Кубіци було порізано в двох місцях з численними ушкодженнями кісток і сухожиль. Ми зробили все, щоб відновити функції передпліччя. В операції брали участь сім лікарів, які були розділені на дві групи і працювали сім годин.

Одна з груп була з госпіталю "Сан-Паоло", вона спеціалізується на подібних операціях. Інша група представляла ортопедичний департамент госпіталю "Санта-Корона". Наприкінці операції рука Роберта була теплою, в ній було хороше кровопостачання. Це хороший знак", - розповів директор регіонального центру ручної хірургії госпіталю "Сан-Паоло" в Савоні Маріо Ігор Росселлі.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Роберта Кубіцу ввели у стан штучної коми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі