четвер, 19 липня 2012 12:26

Ріо Фердинанд завершив кар'єру у збірній Англії

Ріо Фердинанд завершив кар'єру у збірній Англії
Ріо Фердинанд попрощався зі збірною Англії. Фото: afp.com

Захисник футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Ріо Фердінанд заявив, що прийняв рішення про завершення виступів за збірну Англії. Про це повідомляє видання The Sun.

33-річний Фердінанд розповів, що має намір зосередитися на грі за "Юнайтед", щоб допомогти команді повернути чемпіонський титул в прем'єр-лізі.

Футболіст, якого в останні роки переслідують травми, відзначив, що має намір у новому сезоні зіграти не менше ігор, ніж в минулому. Фердінанд розповів, що мучився через травму спини, але все ж таки зумів взяти участь в 35 іграх за "Юнайтед" в сезоні-2011/12.

Останній матч за збірну Англії Фердинанд провів у червні 2011 року. Захисник не потрапив в заявку команди на чемпіонат Європи 2012 року. За неофіційною інформацією, наставник англійської збірної Рой Ходжсон відмовився від послуг Фердинанда через його складні відносини з капітаном "Челсі" Джоном Террі. Захисник лондонського клубу звинувачувався в образі на расовому грунті молодшого брата Ріо - Ентоні Фердинанда, але був виправданий судом.

Всього за збірну Англії Фердинанд провів 81 матч, забивши в них три голи. У складі національної збірної захисник взяв участь у трьох чемпіонатах світу (1998, 2002 і 2006 років).

Зараз ви читаєте новину «Ріо Фердинанд завершив кар'єру у збірній Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі