пʼятниця, 11 листопада 2011 10:58

Рибка став другим у списку найкращих футболістів місяця в СНД

Рибка став другим у списку найкращих  футболістів місяця в СНД

Російська газета "Спорт-Экспресс" опублікувала результати чергового референдуму "Зірка" для визначення кращого футболіста місяця на території країн СНД і Балтії.

Переможцем за підсумками жовтня став нападаючий московського ЦСКА і збірної Росії Алан Дзагоєв, який набрав 62 балів. А ось другу позицію зайняв вже український представник - воротар донецького "Шахтаря" і збірної України Олександр Рибка (на фото). В його активі - 40 балів. Замкнув трійку нападник пермського "Амкара" і збірної Естонії Костянтин Васильєв (39 балів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибка показав фанатам "Динамо" середній палець

Що ж стосується загального рейтингу "Зірки" за поточний рік (січень - жовтень), то тут як і раніше лідирує форвард збірної України та московського "Динамо" Андрій Воронін. В його активі - 248 балів. Правда, в спину йому дихає нападаючий "Зеніту" Олександр Кержаков, який набрав 230 балів.

Третя позиція у загальному заліку "Зірки" - за українським півзахисником мюнхенської "Баварії" Анатолієм Тимощуком (117 балів).

Зараз ви читаєте новину «Рибка став другим у списку найкращих футболістів місяця в СНД». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі