пʼятниця, 13 березня 2020 00:51

Результати перших матчів 1/8 фіналу Ліги Європи

Результати перших матчів 1/8 фіналу Ліги Європи
Після розгрому в Австрії місцевоо ЛАСКаї підопічні Уле Гуннора Сульшера фактично гарантували собі прохід у чвертьфінал Ліги Європи. Фото: рейтер

12-го березня відбулися перші матчі 1/8 Ліги Європи. ДВа поєдинки було скасовано через епідемію коронавірусу в Європі. Свої матчі не грали представники Італії "Рома" та "Інтер", бо країна найбільше вражена епідемією із всіх європейських держав.

Gazeta.ua знайомить читачів із їх результатами матчів, які відбулися

Англійський "Ман Юнайтед" вирішив долю протистоянні з австрійським ЛАСКом вже у першому матчі. Підопічні Улле Гунора Сульшера розгромили суперника на його полі - 5:0.

Минулорічний кривдник "Шахтаря" в Лізі Європи "Айнтрахт" нічого не зміг запропонувати віцечемпіон Швейцарії "Базелю" - 0:3.

Шотландський "Глазго Рейджерс" вдома поступився "Баєру" - 1:3. Німецька команда зробила дуже серйозну заявку на прохід у чвертьфінал.

Головна сенсація минулого раунду "Олімпіакос" вдома зіграв у нічию з "Вулверхемптоном" -1-1. Греки залишилися у меншості ще у першому таймі, але першими забили м'яч. Англійці відповіли за 13 хвилин до завершення гри.

Турецький "Башекшекір" вдома зміг вирвати перемогу над "Копенгагеном" -1:0. Перемогу туркам приніс Едін Вішча за 2 хвилин до завершення гри реалізуваши пенальті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" міг досягти більшого у Вольфсбургу

Матчі-відповіді відбудеться за тиждень, 19-го березня.

Зараз ви читаєте новину «Результати перших матчів 1/8 фіналу Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі