понеділок, 22 вересня 2008 08:40

Результати футбольного уїкенду в Європі

У минулі вихідні головною подією був поєдинок між лондонським "Челсі" та "Манчестером Юнайтед". Гра пройшла в наполегливій та жорсткій боротьбі і завершилася внічию. Причому, "аристократи" врятувалися від поразки за одинадцять хвилин до закінчення основного часу зусиллями Соломона Калу. Відкрив же рахунок на 17-ій хвилині Парк Чжі Сун. Ще один лідер чемпіонату Англії втратив бали в минулому турі. "Ліверпуль" на своєму полі так і не зумів зламати оборону скромного "Стік Сіті" (0:0). На перше ж місце вийшов столичний "Арсенал", що здолав "Болтон" у гостях. "Каноніри" першими пропустили, проте ще до перерви двічі вразили ворота суперника, а в другому таймі ще раз засмутили Юссі Яскелайнена. Амбітний "Манчестер Сіті" вдома розніс "Портсмут", шість разів змусивши Девіда Джеймса виймати м"яч із сітки. Один з голів на рахунку колишнього "армійця" Жо. Одноклубники Романа Павлюченко у себе вдома не змогли здолати "Уїган" (0:0). Російський легіонер нічим особливим не відрізнився та був замінений після перерви.

В Італії нарешті порадував своїх вболівальників "Мілан", що розгромив на "Сан-Сіро" "Лацио" (4:1). Правда, наш Андрій Шевченко так і не з"явився на полі. Відзначилися ж у складі "россонері" Кларенс Зєєдорф, Джанлука Дзамбротта, Алешандре Пато та Кака. У гостей єдиний забитий м"яч на рахунку Сарате. Чемпіон країни "Інтер" на виїзді розібрався з "Торіно" (3:1) і на пару з "Ювентусом" очолив турнірну таблицю. У свою чергу "Стара Синьйора" зусиллями Амаурі в гостях перемогла "Кальярі". "Рома" відвантажила у ворота "Реджини" три сухі м"ячі. Перемогу ж "Фіоретіни" над "Болонією" приніс гол Альберто Джілардіно.

У першості Іспанії "Барселона" з крупним рахунком (6:1) здолала в гостях хіхонський "Спортінг". Дублем відзначився Леонель Мессі. Мадридський "Реал", завдяки голам Рубена дела Реда та Рууда ван Ністелроя, на виїзді виграв у "Расингу". Мадридський "Атлетіко" каменя на камені не залишив від "Рекареатіво", забив в його ворота чотири сухі м"ячі. Двічі відзначився Флоран Сінама-Понголь. "Вільярреал" виявився сильнішим у гостьовому поєдинку з "Нумансією" (2:1). До того ж, віце-чемпіонові країни довелося по ходу зустрічі відіграватися. "Валенсія" з мінімальною перевагою обіграла "Осасуну" та разом з "Вільярреалом" і "Альмерією" (вона перемогла "Малагою") очолила турнірну таблицю.

У німецькій Бундеслізі найгучнішу сенсацію подарував "Вердер", що розгромив на виїзді мюнхенську "Баварію" (5:2). Дубль на рахунку Маркуса Розенберга. "Шальке-04" на своєму полі переміг "Айнтрахт" (автогол Патріка Охса) та вийшов на перше місце. Далі йдують "Хоффенхайм", який легко розібрався з дортмунською "Боруссією" (4:1) та "Штутгартом", що здолав "Карлсруе" (3:1). Команда Андрія Вороніна перемогла "Боруссію" (1:0). Форвард збірної України відіграв весь матч.

У чемпіонаті Франції ліонський "Олімпік" на виїзді виграв у "Гавра" (1:0) і продовжує впевнено очолювати турнірну таблицю, випереджаючи свого найближчого переслідувача ОМ на чотири очки. Колишній клуб Дмитра Сичьова вдома зіграв у нульову нічию з "Монако". Ще один учасник найпрестижнішого європейського турніру "Бордо" у гостях удев"ятьох (!) обіграв зухвалого новачка елітного дивізіону "Гренобль" (1:0). "Нансі" на своєму полі розіійшовся миром з "Ренном" (0:0).

"Про Футбол"

Зараз ви читаєте новину «Результати футбольного уїкенду в Європі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі