середа, 27 січня 2010 12:42

Реконструкція "Олімпійського" відстає майже на місяць

Реконструкція "Олімпійського" відстає майже на місяць

Погодні умови внесли корективи в графік підготовки спортивних об"єктів до Євро-2012, і сьогодні на деяких ділянках реконструкції НСК "Олімпійський" відставання від графіку складає 3-4 тижні.

Про це в коментарі журналістам заявив Міністр сім"ї, молоді і спорту Юрій Павленко.

Зокрема, Павленко відзначив, що його відомство детально вивчило деяке відставання від графіка, яке сьогодні є на НСК "Олімпійський".

"Воно не критичне, і це відставання в межах трьох-чотирьох тижнів на різних ділянках пов"язане насамперед з погодними умовами і з тим, що на окремих ділянках, де, зокрема, необхідні бетонні роботи, вони були припинені", - відзначив міністр.

Разом з тим, він підкреслив, що аналіз показує, що навесні відставання буде усунено, і воно жодним чином не вплине на графік виконання будівельно-монтажних робіт.

Крім того, Павленко повідомив, що зараз експертна група УЄФА детально аналізує прогрес на трьох ключових стадіонах у Харкові, Львові і Києві.

"Головні зауваження, які робить група, стосуються львівського стадіону. Але я думаю, що експерти позитивно оцінюють українську владу з підготовки спортивної інфраструктури", - підкреслив він.

Нагадаємо, 4-5 лютого Донецьк відвідає делегація УЄФА на чолі з президентом Мішелем Платіні і виконавчим директором Чемпіонату Європи з футболу-2012 Мартіном Калленом. Після Донецька гості з УЄФА відвідають Харків, Львів і Київ.

За матеріалами ЛІГАБізнесІнформ

Зараз ви читаєте новину «Реконструкція "Олімпійського" відстає майже на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі