неділя, 24 лютого 2013 13:23

"Реал" здобув вольову перемогу над аутсайдером
6

Фото: ФОТО: Reuters

Гол Гонсало Ігуаїна за дві хвилини до кінця основного часу приніс "Реалу" вольову перемогу над "Депортиво" (2:1), який довгий час вів у рахунку, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Жозе Моурінью серйозно перекроїв стартовий склад мадридців, проте спочатку це зіграло на руку головному аутсайдеру "примери". На 35-й хвилині у "Депортиво" відзначився Рікі, який забивав "Реалу" і на "Сантьяго Бернабеу". Свій десятий м'яч у чемпіонаті він провів ударом з ближньої дистанції. Більш того, до перерви "королівський клуб" міг опинитися у ще більш делікатному становищі, якби не Марсело, який вибив м'яч з лінії воріт.

У другому таймі на поле вийшли Кріштіану Роналду і Месут Езіл, але рахунок зрівняв інший футболіст - Кака, який завдав блискучий обвідний удар з межі штрафного. На 88-й хвилині оборона господарів знову дала слабину, коли Роналду відгукнувся на передачу Кака і зробив результативний пас Ігуаїну.

У доданий час Анхель Ді Марія отримав другу жовту картку і був вилучений з поля, проте "Реалу", який іде третім слідом за "Барсою" та "Атлетико", вдалося відстояти перемогу.

Депортиво - Реал Мадрид 1:2 (1:0, 0:2)

Голи: 1:0 - 35 Рікі, 1:1 - 73 Кака, 1:2 - 88 Ігуаїн.

Депортиво - Арансубія, Сілвіу (Бергантіньос, 26), Марчена, Кака (Васкес, 58), Айос, Агіляр, Ассунсао, Гама, Валерон, Піцці, Рікі (Олівейра, 75).

Реал Мадрид - Дієго Лопес, Арбелоа, Пепе, Карвалью, Марсело (Роналду, 57), Ессьєн (Хедіра, 57), Модрич (Озіл, 57), Ді Марія, Кака, Кальєхон, Ігуаїн.

Попередження: Карвалью (17), Піцці (40), Марсело (54), Агіляр (62), Кальєхон (66), Айос (72), Ді Марія (90).

Вилучення: Ді Марія (90).

Зараз ви читаєте новину «"Реал" здобув вольову перемогу над аутсайдером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі