четвер, 08 листопада 2018 17:06

"Реал" збирається повернути Луніна з оренди

"Реал" збирається повернути Луніна з оренди
Андрій Лунін може змінити команду

Голкіпер мадридського "Реала" Андрій Лунін, який виступає за "Леганес" на правах оренди, найближчим часом може знову змінити клуб.

Реал, розчарований ситуацією 19-річного українця і планує вже взимку повернути його з оренди, інформує AS.

"Королівський клуб" спробує підшукати Луніну нову команду, яка б надала "Реалу" гарантії регулярної ігрової практики для екс-голкіпера луганської "Зорі".

Керівництво Реала начебто сильно занепокоєне розвитком кар'єри воротаря збірної України. "Бланкос" сподівались, що на Бутарке він отримає достатньо хвилин та набереться необхідного досвіду виступів у іспанському чемпіонаті. Натомість, досі Андрій відіграв за Леганес лише один матч у Кубку Короля проти Райо Вальєкано.

Наставник "Леганеса" Маурісіо Пеллегріно начебто поставив "Реал" перед фактом, що Куельяр залишиться першим номером Леганеса, а Лунін може розраховувати на свій шанс лише в Кубку Іспанії. Аргентинського фахівця навіть не лякає штраф, який "пепінерос" доведеться виплатити "бланкос" за простій українця.

Також відзначається, що попри свою складну ситуацію Лунін працює на тренуваннях Леганеса з великим професіоналізмом. Він жодного разу не висловлював тренеру чи партнерам по команді своє невдоволення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лунін невдало дебютував за "Леганес" - відео

Головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко оголосив список гравців на найближчі два матчі. Серед викликаних гравців опинився і Андрій Лунін.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" збирається повернути Луніна з оренди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі