неділя, 15 серпня 2021 08:51

"Реал" розгромив "Алавес" із дублем Бензема

"Реал" розгромив "Алавес" із дублем Бензема
Бензема відзначився дублем. Фото: Reuters

У матчі 1-го туру іспанської Прімери мадридський "Реал" розгромив "Алавес". Зустріч проходила на стадіоні "Мендісорроса" в Віторії і завершилася з рахунком 4:1.

На 48-й хвилині рахунок відкрив форвард гостей Карім Бензема. Гарет Бейл з лівого флангу здорово навісив в штрафну, Бензема бачив, що він в офсайді, і не став боротися за цей м'яч. Пас прилетів направо, до Лукаса Васкеса, той прострілив на Едена Азара, який трохи підняв м'яч поруч з собою у лінії воротарського - і тут Бензема вже замкнув ударом в дотик.

Начо забив другий гол мадридців. Лука Модрич розіграв кутовий з Азаром, після чого м'яко і низько навісив справа до кута воротарського, Начо випередив всіх і в падінні ногою проштовхнув м'яч у ближній кут.

На 62-й хвилині Бензема оформив дубль. Феде Вальверде з правого флангу виконав передачу на Бензема, на нього кинулися захисники, а Карім спокійно втік в штрафну, пробив по воротах - воротар відбив удар, але м'яч відскочив назад до Бензема, який з другої спроби відправив його в сітку.

Через три хвилини "Алавес" відіграв один м'яч - Мато Хоселу реалізував пенальті.

У доданий час Вінісіус Жуніор довів рахунок до розгромного.

Український голкіпер "Реала" Андрій Лунін на полі не з'явився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яремчук забив гол і віддав пас в першому матчі чемпіонату Португалії

У минулому сезоні "Реал" фінішував другим. Чемпіоном став "Атлетико". "Барселона" посіла третє місце.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" розгромив "Алавес" із дублем Бензема». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі