вівторок, 20 листопада 2012 11:03

Поранення Шуніна, негостинний "Ростов", Газзаєв повернувся і програв: результати 16-го туру РПЛ

У російській Прем'єр-лізі відбулися матчі 16-го туру.

"Спартак", виграючи в Нижньому Новгороді, в підсумку задовольнився нічиєю. Поєдинок з "Волгою" розпочався для червоно-білих вдало. Дмитро Комбаров відзначився ефектним ударом - м'яч з відскоком від поперечини залетів за "стрічку". Проте розвинути успіх команда не змогла. Більш того, отримала гол "в роздягальню". На третій доданій хвилині першого тайму Олександр Салугін скористався помилкою воротаря Артема Реброва і з кількох метрів добив м'яч у сітку.

Друга половина зустрічі не рясніла небезпечними моментами, і поєдинок завершився логічною нічиєю. Наставник "Спартака" Унай Емері після фінального свистка зробив відверту заяву: "Грали погано. Хотіли контролювати м'яч, але цього не вийшло. Напевно, позначилося важке поле. Думаю, результат по грі." За багатьма компонентами суперник виглядав сильнішим за нас. Це викликає побоювання перед матчем з "Барселоною".

У керманича "Зеніта" Лучано Спаллетті напевно є приводи для ще більшого головного болю. Його підопічні явно не очікували, як закінчиться матч з "Динамо". На кінець півгодини гри захисник Володимир Гранат, який забиває по великих святах, класно пробив зі штрафного, і м'яч від штанги залетів у сітку. Однак точка в цій грі поставлена ??буде нескоро.

Під завісу першого тайму з трибун прилетіла петарда, вибухнувши прямо біля голкіпера "Динамо" Антона Шунін. Футболіст звалився на газоні. Потім, щоправда, піднявся. Проте головний арбітр Олексій Ніколаєв прийняв рішення не продовжувати матч. Які підуть санкції, стане відомо пізніше. Як виявилося згодом, у Шуніна серйозна травма рогівки.

Повернення на пост головного тренера "Аланії" Валерія Газзаєва було затьмарене поразкою владикавказців в рідних стінах від "Рубіна" - 0:2. У казанців у другому таймі відзначилися Іван Маркано і Алан Касаєв.

ЦСКА обіграв "Амкар", зміцнивши лідерство в турнірі. Ця перемога стала для армійців шостою поспіль в рамках чемпіонату. Перм'яки пручалися майже півгодини, поки захисник Нікола Міяйловіч не сфолив у штрафному на Понтусі Вернблумі. Співвітчизник останнього Расмус Ельм впевнено пробив з "точки". На 73-й хвилині Ахмед Муса реалізував вихід один на один з воротарем, а вже в доданий час Олександр Цауне, завершивши контратаку, довів справу до розгрому - 3:0.

Інший претендент на перше місце, "Анжі", несподівано оступився вдома - підопічні Гуса Хіддінка поділили очки з аутсайдером "Ростовом". До перерви капітан махачкалінци Самюель Ето'о не використав ряд гольових моментів. Так, в одному з них камерунець влучив у хрестовину. Ростовчани, які зробили ставку на нульову нічию, у результаті добилися свого. Незважаючи на осічку, "Анжі" обігнав "Зеніт" і повернувся на другу позицію.

Чемпіонат Росії, 16-й тур

Крилья Совєтов - Локомотив 0:1 (0:1, 0:0)

Гол: 0:1 - 4 Н'Дойе.

Краснодар - Терек 3:0 (2:0, 1:0)

Голи: 1:0 - 13, пенальті Жоаозіньо, 2:0 - 17 Вандерсон, 3:0 - 51 Шіпіцін.

Волга НН - Спартак 1:1 (1:1, 0:0)

Голи: 0:1 - 13 Д. Комбаров, 1:1 - 45 Салугін.

Динамо - Зеніт 1:0 (матч перерваний на 39-й хвилині)

Гол: 1:0 - 27 Гранат.

Динамо - Шунін, Чичерін, Фернандес, Ломіч, Гранат, Юсупов, Нобоа, Джуджак, Кокорін, Соловйов, Кураньї.

Зеніт - Малафєєв, Анюков, Алвеш, Губочан, Янбаєв, Денисов, Зирянов, Широков, Семак, Данні, Кержаков.

Аланія - Рубін 0:2 (0:0, 0:2)

Голи: 0:1 - 57 Маркано, 0:2 - 62 Касаєв.

ЦСКА - Амкар 3:0 (1:0, 2:0)

Голи: 1:0 - 25, пенальті Ельм, 2:0 - 73 Муса, 3:0 - 90 Цауне.

Мордовія - Кубань 0:3 (0:2, 0:1)

Голи: 0:1 - 18, автогол Степанець, 0:2 - 28 Бальде, 0:3 - 49 Озбіліз.

Анжі - Ростов 0:0 (0:0, 0:0)

За матеріалами УЄФА, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Поранення Шуніна, негостинний "Ростов", Газзаєв повернувся і програв: результати 16-го туру РПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі