субота, 09 травня 2020 17:18

Ракицький привітав читачів червоним прапором

Ракицький привітав читачів червоним прапором
Ракицький другий рік грає в Росії. Фото sovsport

Український захисник російського "Зеніта" Ярослав Ракицький привітав своїх читачів інстаграму з Днем Перемоги. На фото, опублікованому в пості нескладно розгледіти прапор СРСР.

"9 травня! З Днем Перемоги! 75 років Великої Перемоги! На відео - мій переможний гол (2018) в фіналі Кубка в таке свято - 9 Травня. Присвятив його прабабусі, Тамарі Іллівні, - ветерану війни, вона допомагала пораненим на фронті, була медсестрою, прабабуся здобула Перемогу в 1945-му.

У 2018-му Тамара Іллівна востаннє зустрічала 9 Травня. Через рік прабабуся пішла, їй було 93 роки. Це особливий гол в її честь!

Спасибі вам за перемогу - кожного серця, кожної душі!"

Раніше Ракицький неодноразово відзначався проросійськими заявами. Тренер збірної Андрій Шевченко перестав його викликати до лав збірної України після переходу в російський клуб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракицький потрапив у расистський скандал у Росії

15 травня 2015 року в Україні набув чинності закон "Про засудження комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів на Україні і заборона пропаганди їх символіки". В одному і його пунктів значиться заборона на публічне використання радянської символіки.

Зараз ви читаєте новину «Ракицький привітав читачів червоним прапором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі