субота, 25 вересня 2010 16:25

"Зеніт" познущався над "Сатурном"

"Зеніт" познущався над "Сатурном"
Пітерський "Зеніт" на своєму полі з рахунком 6:1 розгромив підмосковний "Сатурн" в матчі 22-го туру чемпіонату Росії з футболу.

Героєм матчу став форвард господарів поля Олександр Кержаков, який забив у ворота раменчан три м"ячі, відзначившись на 24-й, 46-й і 54-й хвилинах. Також у складі "Зеніту" на 32-й хвилині гол з пенальті забив Данні, на 34-й хвилині відзначився Данко Лазович, а остаточний рахунок встановив Алессандро Розіна (83-а хвилина). Гол престижу у складі "Сатурна" на свій рахунок на 45-й хвилині записав Дмитро Кириченко.

"Зеніт" одноосібно лідирує в чемпіонаті Росії з футболу, набравши в 20 іграх 50 очок. "Сатурн" йде 11-м з 24 очками після 22 зустрічей.

Раніше московський "Спартак" і "Амкар" з Пермі зіграли внічию в матчі 22-го туру чемпіонату Росії з футболу, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зустріч, що відбулася увечері 24 вересня на стадіоні "Лужники", завершилася з рахунком 2:2.

У "Спартака" голи забили Веллітон (37-а хвилина) і Ейден Макгіді (76-я хвилина), у "Амкара" - Мітар Новакович (23-а хвилина) і Іван Черенчиков (54-а хвилина).
За матеріалами Лента, РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" познущався над "Сатурном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі