четвер, 18 вересня 2008 09:25

"Зеніт" грав набагато краще за "Ювентус" - Адвокат

Головний тренер "Зеніту" Дік Адвокат після поразки в першому матчі групового турніру Ліги чемпіонів від "Ювентуса" зізнався, що засмучений результатом. Долю гри в Туріні на 76-ій хвилині вирішив удар з штрафного капітана "Старої синьйори" Алессандро Дель П"єро.

- Я дуже розчарований результатом матчу. Ми переконалися, що нереалізація голевих моментів приводить до поразки. "Зеніт" грав набагато краще за суперника, але футбол - гра, в якій треба забивати голи. Ми цього зробити не зуміли. З іншого боку, я радий, що на чужому полі наша команда показала для своїх уболівальників такий хороший футбол, - наводить офіційний сайт "Зеніту" слова Адвоката.

- Ви прокоментуєте сьогоднішнє суддівство Франка де Блекере?

- Хотілося б сказати із цього приводу дуже багато. Проте лише відмічу, що італійська команда явно справила на нього сильне враження. Його можна зрозуміти.

- "Зеніт" цього сезону обіграв вже не один європейський суперклуб. Можна сподівається, що серія успіхів продовжиться?

- У футболі нічого неможливо спрогнозувати. Наша команда добре працює, і сьогодні грала добре. Хоча не всі футболісти підійшли до матчу в кращій формі. Проте наша команда прагнула грати в хороший футбол. В майбутньому вона прогресуватиме.

- Чи є в голі Дель П"єро частка провини Малафєєва?

- Я не хочу коментувати дії своїх гравців. На установці говорив їм, що футбол будується на реалізації моментів. Якщо ми створили три-чотири моменти, то повинні забити два-три голи. Інакше гра втрачає сенс. Що стосується нашого захисту і воротаря, то сьогодні вони діяли не так вже погано.

- Чому "Зеніт" після того, як пропустив гол, не кинувся в атаку?

- Ви ж бачили, що ми випустили на поле четвертого нападаючого та залишили в захисті лише двох гравців. Коли команда пропускає такі нелогічні голи в кінці матчу, то складно відразу ж різко перебудуватися.

- Чи плануєте до наступного матчу Ліги чемпіонів перестановки в стартовому складі?

- Сьогодні гру почав наш оптимальний на даний момент склад. Будь-яка заміна його так чи інакше ослабить. Правда, у нас ще є форвард Фатіх Текке, який зараз травмований. Якби він був здоровий, то ми могли б його ввести в гру.

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" грав набагато краще за "Ювентус" - Адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі