понеділок, 07 вересня 2009 10:04

"Чекаємо, що Англія переможе Україну" - Ведран Чорлука

"Чекаємо, що Англія переможе Україну" - Ведран Чорлука

Новини з табору суперника збірної України по відбірній групі ЧС-2010. Захисник "Тоттенхема" і збірній Хорватії Ведран Чорлука перед виїзним відбірним матчем з Англією, який відбудеться в цю середу в Лондоні, заявив, що команда розраховує як мінімум на нічию.

"Ми повинні добитися позитивного результату на "Вемблі". Хотілося б перемогти, але. Можливо, нічия теж нас влаштує. Звичайно, ми чекаємо, що Англія переможе Україну, і я прагну не думати про те, який склад вони виставлять. Прагнемо думати лише про себе і не покладатися на різницю голів. У матчі з білорусами ми зіграли нижче своїх можливостей, але, можливо, це і добре. Раптом Англія недооцінить нас. Ми будемо в ролі аутсайдерів, проте у такому разі можемо чогось добитися", - цитує Чорлуку "Спорт Сегодня" з посиланням на TheGuardian.

Додамо, що сам Чорлука в поєдинку з англійцями зіграти не зможе через дискваліфікацію: у суботньому поєдинку з білорусами захисник був вилучений з поля за другу жовту картку.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Чекаємо, що Англія переможе Україну" - Ведран Чорлука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі