вівторок, 29 червня 2010 09:39

"Збірна України зіграла б на ЧС-2010 так само як Греція" - Аршавін

"Збірна України зіграла б на ЧС-2010 так само як Греція" - Аршавін

Гравець лондонського "Арсеналу" росіянин Андрій Аршавін прилетів в Йоханнесбург, коли в групах ЧС-2010 залишалося провести останні матчі. У ПАР Андрія Аршавіна впізнають, адже тут все ще жевріє англійська культура, читають англійські газети, дивляться англійську Прем'єр-лігу, відзначає Чемпіон.

Росіянин каже, що приїхав повболівати за своїх одноклубників і подивитися на нову моду у футболі:

"Усі пишуть про те, що тут народжується новий стиль гри, тепер моду будуть диктувати південноамериканці. Хочу зрозуміти, куди рухається футбол."

Андрій Аршавін не вважає, що українці змогли б зіграти краще, ніж Греція на цьому чемпіонаті, зате вірить у кращу долю для своєї збірної.

"Не думаю. Мабуть, так само, адже у вас команда схожа на грецьку. А ось Росія точно зробила б сенсацію. Ми б тут були може і кращими, тому що рівень гри більшості команд значно нижчий від нашого. Це якийсь прикрий збіг, це несправедливість, з якою іноді доводиться стикатися. Ми точно б грали в чвертьфіналі", - відзначив півзахисник.

Нагадаємо, на чемпіонаті світу 2010 року в ПАР Греція зайняла третє місце в групі і не вийшла в плей-офф, після чого Рехагель оголосив про відставку з поста наставника збірної.

За матеріалами Наш Век

Зараз ви читаєте новину «"Збірна України зіграла б на ЧС-2010 так само як Греція" - Аршавін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі