четвер, 14 лютого 2008 14:12

"Зараз для мене важливіше показати справжній бій, ніж об"єднати титули"

"Зараз для мене важливіше показати справжній бій, ніж об"єднати титули"

На прес-конференції перед боєм 23 лютого Володимир Кличко і Султан Ібрагімов поділилися з журналістами своїми очікуваннями від поєдинку.

- Я буду з вами відвертий, - сказав український боксер. - Перш за все, я відношуся до цього, як до спортивного змагання, бою. Мені подобалося готуватися до поєдинку, вивчати свого суперника і я з нетерпінням чекаю можливості, коли зможу здійснити свій план дій в цій зустрічі і виграти її. По-друге, я розумію, що це бій за об"єднання поясів, і це дуже важливо, але на даний момент для мене, як боксера, це не так важливо. Для мене важливо показати справжній бій, тому що мені дійсно подобається те, чим я займаюся.

Про це об"єднання і про те, наскільки воно важливе, особливо для фанів боксу, ми можемо поговорити потім, на прес-конференції після бою. Боксу дуже потрібні абсолютні чемпіони. Я, сам будучи любителем боксу, чекаю появи хлопця, який зможе утримати більше одного титулу.

Проте сам Володимир не хоче давати собі оцінки і вважає, що краще надати можливість судити пресі про те, чи є він N1.

- Я не хочу в це втручатися, - сказав Кличко-молодший. - Я не даю собі оцінок, але інші можуть визначати, кого вони вважають кращим або гіршим. Отже, я робитиму свою роботу і, перш за все, спробую якнайкраще проявити себе в бою.

Ібрагімов повинен був зустрітися в об"єднувальному бою з Чагаєвим у жовтні, проте чемпіон WBA відмовився від поєдинку з медичних причин, серед яких називають гепатит Б.

- Я був готовий і тоді, але Чагаєв захворів, - сказав Султан. - Тепер мені випав інший шанс об"єднати пояси, цього разу в бою з Кличком, і я ним скористаюся.

Спорт.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Зараз для мене важливіше показати справжній бій, ніж об"єднати титули"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі