четвер, 05 серпня 2010 15:22

"Захист у "Динамо" хороший" - Бойко

"Захист у "Динамо" хороший" - Бойко

Воротар київського "Динамо" Денис Бойко поділився враженнями від матчу-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти "Гента" (3:1).

"Ми провели дві гарні гри проти "Гента". Вони були далеко не легкими, як це могло здатися з боку. Тепер потрібно відновитися і готуватися до наступних матчів, які напевно будуть складнішими.

Окрім епізоду з пропущеним м"ячем, можу згадати підступний удар у першому таймі зі штрафного. В іншому була звичайна для воротаря робота - гра на виходах та введення м'яча.

У такому складі ми почали грати на передсезонних зборах команди в Австрії. Захист у нас хороший, взаєморозуміння налагоджено на вищому рівні. Це була наша шоста гра в новому сезоні. Особисто я теж додав у впевненості, багато в чому завдяки підтримці з боку Валерія Георгійовича Газзаєва і хлопців. Тепер сподіваюся віддячити їм надійною грою", - наводить слова Бойка офіційний сайт "Динамо".

Жеребкування 4-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів відбудеться завтра. Початок о 13:00. Перші матчі цього етапу турніру відбудуться 17/18 серпня, матчі-відповіді - 24/25 серпня.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Захист у "Динамо" хороший" - Бойко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі