четвер, 03 липня 2008 12:40

"За два місяці Україна може опинитися "поза грою"

Народний депутат України, член Єдиного Центру Василь Петьовка закликає уряд терміново зайнятися підготовкою до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"Прем"єр-міністру Тимошенко слід зрозуміти, що вже за два місяці Україна має всі шанси опинитися, кажучи футбольною мовою, у положенні "поза грою", – зауважив депутат.

На думку Петьовки, Кабмін Тимошенко не поспішає розв"язувати проблеми футбольного чемпіонату, бо не має шансів залишитися при владі до 2012 року, а відтак – не зможе скористатися "лаврами головного будівельника чемпіонату".

Петьовка переконаний, що голова уряду намагається перекласти вирішення найскладніших питань на плечі Президента України.

"Схоже, так буде і цього разу. Зважаючи на безпомічність уряду (реальну або вдавану) в питанні підготовки до європейського чемпіонату, Президент був змушений втрутитися. На ініційованій ним зустрічі з президентом УЄФА, що має відбутися сьогодні, він намагатиметься врятувати право України на проведення Євро-2012", – зазначив депутат.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «"За два місяці Україна може опинитися "поза грою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі