середа, 07 липня 2010 16:18

"З таким відношенням до справи я б взагалі розстався з Жажею" - Маркевич

"З таким відношенням до справи я б взагалі розстався з Жажею" - Маркевич

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич піддав критиці бразильського нападаючого команди Жажу Коельо, який без поважних причин пропустив усю міжсезонну підготовку харків"ян, і лише днями з"явився в розташуванні клубу.

"З Жажей велика проблема. Він тільки з"явився в розташуванні команди, до того ж у розібраному стані. За це він буде оштрафований, причому досить відчутно", - цитує Маркевича "Команда".

"Знаєте, для мене історії з цим нападаючим - вічна головний біль. З таким ставленням до справи я б взагалі розстався з бразильцем. Зараз абсолютно невідомо коли він зможе допомогти команді. Зараз Жажа намотує кола навколо стадіону і займається під наглядом тренера з фізпідготовки."

За словами Маркевича, за такі гроші, які були сплачені за Жажу, краще купити двох виконавців, які б приносили реальну користь колективу.

"Може, він ще допоможе "Металісту". А вирішувати, чи виставляти його на трансфер, прерогатива керівництва клубу. Я тільки виказав особисту думку, що готовий з ним розстатися", - заявив Маркевич.

Раніше повідомлялося, що харківський "Металіст" підписав нападаючого київського "Арсеналу" Андрія Воробея.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"З таким відношенням до справи я б взагалі розстався з Жажею" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі