вівторок, 08 червня 2010 15:18

"З Маркевичем не розмовляв і особисто з ним не знайомий" - Кожанов

"З Маркевичем не розмовляв і особисто з ним не знайомий" - Кожанов

Півзахисник львівських "Карпат" Денис Кожанов став кращим асистентом УПЛ минулого сезону, повторивши рекорд екс-плеймейкера "Динамо" Валентина Белькевича (14 передач).

Тим не менш, подібне досягнення не допомогло 22-річному футболістові пробитися до складу оновленої збірної України. Мирон Маркевич успіхи Дениса проігнорував, аргументувавши своє рішення конкретної причиною - у Кожанова зайва вага. Тренер сказав, що зателефонував гравцеві, пояснивши, якщо він скине п'ять кілограм - отримає виклик в національну команду.

Як виявилося, самого Кожанова подібний вислів лише здивував.

"Це мене не просто здивувало, а шокувало, - зізнався Денис в інтерв'ю офіційному сайту Карпат. - Річ у тім, що з Мироном Богдановичем по телефону я не розмовляв, навіть більше, особисто з ним я взагалі не знайомий. Ніколи в житті ми не спілкувалися - ні вживу, ні по телефону".

Крім того, як сказав сам Денис, ні з ким з членів тренерського штабу він теж не знайомий, жодних контактів не було.

За словами Кожанова залишається лише гадати, звідки тренер вирішив, що у футболіста зайва вага.

"До моєї ваги ніколи не було претензій - ні в "Шахтарі", ні в "Карпатах". Моя "бойова" вага 69 кг. Самому цікаво, що буде, якщо я скину п'ять кілограмів ... Напевно, навіть бігати не зможу, не кажучи вже про гру в футбол".

За матеріалами football.ua, ФК Карпати

Зараз ви читаєте новину «"З Маркевичем не розмовляв і особисто з ним не знайомий" - Кожанов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі