вівторок, 20 жовтня 2009 08:28

"З кожним матчем я почуваю себе все краще" - Шевченко

"З кожним матчем я почуваю себе все краще" - Шевченко

Перед матчем групового туру Ліги чемпіонів "Інтер" - "Динамо" свої коментарі дав форвард киян Андрій Шевченко.

- Андрію, скільки разів ви були на прес-конференціях у цьому залі і з якими почуттями зараз повертаєтеся сюди?

- Зізнаюся, я в цьому залі бував не дуже часто, оскільки прес-конференції "Мілана" в основному проводилися на базі.

- Який найбільш пам"ятний матч проти "Інтера" та гол у ворота цієї команди?

- Найбільш пам"ятним для мене залишається півфінал Ліги чемпіонів, коли ми зіграли внічию 1:1. М"яч, забитий в цьому матчі, є для мене і самим пам"ятним.

- Ти повернувся в Мілан, який багато років був для тебе рідним містом. Як тебе зустріли навколишні люди?

- Я тут не є гостем. Мілан назавжди залишиться для мене рідним містом. Тут я почуваю себе чудово, у мене залишилося багато друзів. Нас зустріла дуже гарна погода, і будемо сподіватися, що завтра нам нічого не завадить добре відіграти майбутній матч.

- Завтра через травму не гратиме Марко Матерацці, з яким ви неодноразово зустрічалися на футбольному полі, і від якого вам добряче діставалося. Ви засмучені, задоволені чи вам все одно?

- Я вважаю Марко дуже гарним захисником. Футбол - це чоловіча гра, тому єдиноборства неминучі. А проходять вони з порушенням або в рамках правил - визначають арбітри. А буде він грати чи ні, вирішуватиме тренер. Наша справа - готуватися до завтрашнього матчу, не звертаючи уваги на те, хто буде грати проти нас, а акцентувати увагу на своїй грі.

- Голи у ворота "Арсенала", "Оболоні", збірної Андорри складно порівнювати з суперником, який буде протистояти "Динамо" в завтрашньому матчі. Тим не менш, це були переможні м"ячі. Чи відчуваєш себе вже більш упевнено?

- Я дуже задоволений цими матчами. Для нападника дуже важливо забивати м"ячі, і це дійсно додає мені впевненості. З кожним матчем я почуваю себе все краще, і сподіваюся завтра продемонструвати свої найкращі якості на футбольному полі.

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"З кожним матчем я почуваю себе все краще" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі