субота, 18 жовтня 2008 15:49

"Волинь" підписала екс-воротаря ФК "Львів"

Перед матчем 14-го туру проти сімферопольського "Ігросервіса" у "Волині" виникли непередбачувані складнощі з воротарями. Одразу двоє воротарів - Дмитро Семченко та Юрій Федорчук наразі травмовані. Особливо прикра ситуація з талановитим Семченком, котрий на тренуванні серйозно пошкодив коліно і, скоріш за все, вибув до кінця року. Відповідно, у тренерського штаба залишився лише "основний" Віталій Неділько. Оскільки наразі трансферне вікно закрите, то дозаявити воротаря з іншої професійної команди не можна. Однак, керівництво клубу все ж таки внесло до заявки нового голкіпера.

Ним став двадцятип"ятирічний Роман Гаврилов (зріст - 190 см, вага - 86 кг), який виступав у першості Донецької області за команду "Гірник-Іллічівець" (Комсомольське), яка минулого року виступала ще й у першості України серед аматорів. Зазначимо також, що у 2006 році Роман перебував у складі стрийського ФК "Газовик-Скала", який згодом трансформувався у ФК "Львів". У "Волині" Гаврилов виступатиме під 42 номером.

ФК "Волинь"
Зараз ви читаєте новину «"Волинь" підписала екс-воротаря ФК "Львів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі