пʼятниця, 12 вересня 2008 13:50

"Вибачте нас за погану гру" - керівництво "Локомотиву"

Керівництво ФК "Локомотив" звернулося до вболівальників з метою висловити свою позицію щодо поточної ситуації в команді.

"Керівники клубу визнають свою відповідальність за низькі спортивні результати ФК "Локомотив" на цьому етапі розвитку та заявляють про те, що докладуть максимум зусиль для того, щоб виправити положення. Керівництво з повагою відноситься до відчуттів уболівальників і розділяє їх стурбованість ситуацією, що є зараз. Разом з тим ФК "Локомотив" повідомляє, що взаємини між клубом і громадськістю не будуватимуться на основі диктату з боку вболівальників. Клуб готовий вести конструктивний діалог з прихильниками команди, проте не допустить хаосу у внутрішній політиці, до якого може привести прагнення популізму.

Ми переконані, що бажання догодити представникам фанатського руху за всяку ціну несе в собі деструктивний заряд - і цьому вже є приклади. Ми не підемо по такому шляху, оскільки усвідомлюємо той факт, що кадрова політика ФК "Локомотив" знаходиться виключно в компетенції акціонерів, і лише акціонери мають право давати оцінку професійним досягненням працівників клубу.

Футбольний клуб "Локомотив" у повному складі - керівники, тренери, гравці - несе відповідальність за те, що відбувається з командою. Ми підкреслюємо, що ми - єдиний колектив, що працює для досягнення загальної мети, і ми вважаємо неприпустимими звинувачувати в невдачах команди персонально Голову Ради директорів Сергія Ліпатова. Також керівництво клубу підтверджує, що головний тренер команди Рашид Рахімов продовжуватиме працювати з командою до того часу, поки його роботу на тренерському посту вважають ефективною представники головного акціонера.

Ми як і раніше готові знаходити шляхи зближення з об"єднаннями вболівальників і спільно вирішувати актуальні проблеми взаємин між ними і клубом. ФК "Локомотив" при цьому сподівається, що в цей непростий для команди період прихильники "Локо" припинять провокації відносно улюбленого клубу та проявлять необхідне терпіння. "Локомотив" сьогодні потребує підтримки, і ми дуже розраховуємо на правильне розуміння вболівальниками нашої позиції".

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «"Вибачте нас за погану гру" - керівництво "Локомотиву"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі