понеділок, 18 лютого 2008 10:44

"Валуєву програв через розрив зв"язок"

Білоруський суперважковаговик Сергій Ляхович пояснив журналістам причини своєї безсумнівної поразки в недавньому бою за статус претендента на пояс WBA проти "Російського гіганта" Миколи Валуєва.

Ляхович заявив, що провести нормально бій йому завадила тяжка травма: "За два з половиною тижні до бою в одному з останніх спарингів я травмував праву руку. Ту саму, яка турбувала перед поєдинком з американцем Бріггсом. Стався розрив зв"язок, тому навіть не міг підняти праву руку під час бою з Валуєвим. Намагався діяти на морально-вольових якостях, але коли в другому раунді біль став нестерпимим, вирішив не ризикувати".

"Чому не переніс бій через травму або не припинив його достроково? Довго чекав цього шансу. До того ж батьки з малих років вчили, що раз взявся за яку справу, то доведи її до кінця. Тому і терпів до останнього раунду. У одинадцятому спробував активізуватися, але дикий біль не дозволяв повноцінно боксувати", - поскаржився "Білий вовк".

"Про завершення професійної кар"єри і не думаю. Повернуся до Америки, залікую травму і продовжу виступ на рингу", - повідомив Ляхович.

Телеграф
Зараз ви читаєте новину «"Валуєву програв через розрив зв"язок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі