субота, 17 квітня 2010 13:27

"Ювентус" програв "Інтеру" у меншості

"Ювентус" програв "Інтеру" у меншості

У стартовому матчі 34-го туру чемпіонату Італії "Інтер" здобув перемогу над "Ювентусом" - 2:0.

"Ювентус" дуже бадьоро почав гру і ні в чому не поступався "Інтеру". Більш того, "Стара Синьйора" більше володіла м"ячем, діючи в хорошому темпі і примушуючи господарів поля подовгу грати без м"яча.

Але на 37-й хвилині Сіссоко невиправдано жорстко зіграв на фланзі проти Дзанетті, отримав другий "гірчичник" і залишив "Ювентус" у меншості.

У другому таймі "Інтер" довго шукав ключі до воріт Буффона, поки не забив Майкон. На 75-й хвилині він прийняв м"яч на стегно біля лінії штрафного майданчика, не даючи йому впасти, підробив, знову підіграв собі стегном і чарівно пробив у дальній кут - найкращий гол!

"Юве" і в меншості міг відігратися, але на 87-й хвилині Жуліо Сезар потягнув прицільний удар зі штрафного. А на 92-й хвилині Ето"О поставив крапку, розстрілявши порожні ворота - 2:0

Чемпіонат Італії

34-й тур

"Інтер" - "Ювентус" - 2:0

Голи: Майкон (75), Ето"о (90 +2).

"Інтер": Жуліо Сезар, Майкон, Лусіо, Самуель, Дзанетті, Камбьяссо, Т. Мотта (Станкович, 47), Пандєв (Балотеллі, 55), Снейдер (Мунтарі, 89), Ето"О, Міліто.

"Ювентус": Буффон, Зебіна, К"єлліні, Ф. Каннаваро, Гроссо, Мело, К"єлліні (Саліхаміджич, 78), Сіссоко, Дієго, Яквінта (Амаурі, 72), Дель П"єро (Поульсен, 41).

Вилучення: Сіссоко (37).

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" програв "Інтеру" у меншості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі