пʼятниця, 22 серпня 2008 17:02

"Україна прогресує у підготовці до Євро-2012" - УЄФА

Група експертів УЄФА, яка протягом 18-22 серпня знаходилася в Україні з інспекційним візитом, сьогодні завершила свою роботу. Про це повідомляє прес-служба Національного агентства з питань підготовки до Євро-2012.

Представники УЄФА відзначили істотний прогрес у підготовчому процесі України, показаний останнім часом. Зокрема, експерт з питань стадіонів Марк Тіммер звернув увагу на якісні зміни в питанні реконструкції НСК "Олімпійський" і початок будівництва стадіону у Львові. У свою чергу експерти з транспортної інфраструктури схвалили результати початку реконструкції автодоріг і залізничних сполучень України.

Голова Національного агентства з питань Євро-2012 Євгеній Червоненко, коментуючи результати візиту інспекторів УЄФА, сказав: "Ті зміни, які відбулися при підготовці України останнім часом, справили позитивне враження на європейських фахівців. Це дає підстави говорити, що під час проведення Стратегічної ради УЄФА у Ньєні 27 вересня будуть остаточно розвіяні будь-які сумніви щодо проведення чемпіонату в Україні та Польщі".

"Подробности"

Зараз ви читаєте новину «"Україна прогресує у підготовці до Євро-2012" - УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі