пʼятниця, 14 листопада 2008 17:12

"Україна може й сама провести Євро-2012" - Ігор Шурма

"Україна може й сама провести Євро-2012" - Ігор Шурма
"Стадіон у Харкові був, але до Євро-2012 там проводиться реконструкція. Стадіон майже готовий, треба ще облаштувати під"їзні шляхи, дах і освітлення. У підготовці Харкова до чемпіонату беруть участь Харківська міська рада, обласна рада, обласна адміністрація", - зазначив у коментарі журналістам заступник міського голови Харкова, директор департаменту охорони здоров"я та соціальних питань Харківської міськради Ігор Шурма.

"Мені, як корінному львів"янину, хотілось би застерегти інших від усіляких пліток на кшталт чи забере Харків у Львова Євро-2012. Справді сильний не забирає нічого, а робить все сам. Місто Харків до Євро-2012 виділило 60 млн грн, область - 700 млн грн, а все решта - інвестор, причому інвестор не іноземний, а місцевий, який працює не на кредитні кошти. Той, хто найкраще підготується до Євро-2012, той і буде його приймати, якщо це будуть 8 міст України, то поляки будуть лише споглядати за чемпіонатом", - зазначив Ігор Шурма.

champion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Україна може й сама провести Євро-2012" - Ігор Шурма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі