понеділок, 04 серпня 2008 14:54

"Троїцький" обіцяють демонтувати вчасно

Демонтаж наземної частини ТРЦ "Троїцький" на площі перед НСК "Олімпійський" буде виконано в терміни, визначені проектом організації робіт.

Про це заявив перший заступник мера Анатолій Голубченко, повідомляє прес-служба КМДА.

Як відомо, що демонтувати недобудову планується за три місяці.

Наразі, за словами Голубченка, вже підписано розпорядження КМДА "Про виконання робіт з демонтажу наземної частини об"єкта незавершеного будівництва на Троїцькій площі перед НСК "Олімпійський".

Розпорядженням КМДА замовником виконання робіт з демонтажу ТРЦ "Троїцький" визначено Головне управління капітального будівництва міста Києва.

Голубченко зазначив, що відповідно до рішення Київради, з міського бюджету виділено 28 млн. грн. на демонтаж торгівельно-розважального центру на площі перед НСК "Олімпійський". За його словами, ця сума повністю покриє витрати на роботи з демонтажу.

Як повідомлялося, 19 липня о 8:00 було відновлено демонтаж ТРЦ "Троїцький". Це сталося після того, як Міністерство юстиції відкликало позовну заяву до Господарського суду, в якому оскаржувало угоду між компанією "Юджин", КМДА та ДУСі про демонтаж наземної частини торгівельно-розважального центру.

"Українська правда"

Зараз ви читаєте новину «"Троїцький" обіцяють демонтувати вчасно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі