вівторок, 20 липня 2010 11:52

"Тоттенхем" заборонив своїм уболівальникам приносити на стадіон вувузели

"Тоттенхем" заборонив своїм уболівальникам приносити на стадіон вувузели

"Тоттенхем" став першим клубом англійської футбольної прем"єр-ліги, який заборонив уболівальникам використання вувузел - південноафриканських дудок, які здобули популярність під час чемпіонату світу 2010 року. Про це повідомляє BBC Sport.

У своїй заяві клуб вказує, що шум, який виробляють вувузели, може представляти ризик для громадської безпеки, і тому після наради з представниками поліції клуб вирішив встановити цю заборону для глядачів на лондонському стадіоні "Вайт Харт Лейн", де "Тоттенхем" проводить домашні матчі .

Раніше використання вувузел заборонили своїм уболівальникам декілька клубів, які виступають у нижчих англійських лігах - "Саутгемптон", "Іпсвіч" і ще ряд команд.

Під час ЧС-2010, який проходив у ПАР, уболівальники використовували вувузели на кожному матчі, але гравці і глядачі з інших країн, а також телекомпанії, які транслювали матчі, часто скаржилися на неприємний звук цих музичних інструментів.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Тоттенхем" заборонив своїм уболівальникам приносити на стадіон вувузели». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі