вівторок, 13 січня 2009 18:27

"Тойота" проведе презентацію нового боліда в Інтернеті

Презентація нового боліда "Тойоти" пройде в Інтернеті. Команда планує здивувати уболівальників роликом, створеним в жанрі блокбастера.

Президент гоночного підрозділу "Тойоти" Джон Хоуетт розповів про майбутню прем"єру Tf109. "Формула-1" користується гарячою підтримкою мільйонів уболівальників, і ми не можемо забути, що фанати - життєва основа нашого спорту. Цього року "Тойота" бажає розділити з уболівальниками хвилюючий момент прем"єри нового боліда, особливо після зміни в правилах, які створили таке відчуття очікування.

Це знаковий момент для нашого спорту і я вважаю, що барвистість сезону-2009 почнеться з презентацією нового боліда "Тойоти" Tf109", - сказав Хоуетт.

Презентація нової машини відбудеться в четвер 15 січня в 13:00 за київським часом на сайті http://www.tf109-premiere.com/, за допомогою якого кожен охочий зможе спостерігати за всім, що відбувається на португальській трасі Алгарве. Сайт міститиме декілька розділів англійською мовою:

1. Розділ рекламних роликів і анонсів
2. Розділ відео
3. Можливість розглянути Tf109 з усіх боків
4. Фотографії
5. Відео коментарі пілотів і керівників команди
6. Повне технічне досьє, що пояснює особливості нового регламенту
7. Можливість поспілкуватися з Ярно Труллі і Тімо Глоком

Зараз ви читаєте новину «"Тойота" проведе презентацію нового боліда в Інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі