пʼятниця, 22 червня 2007 16:56

"Спартак" продав Родрігеса до Іспанії

Московський "Спартак" продав права на аргентинського захисника Клементе Родрігеса іспанському "Еспаньйолу", повідомляє Лента.Ру з посиланням на місцеве видання Marca. Клуб з Барселони заплатив за футболіста два мільйони євро.

"Спартак" купив Родрігеса літом 2004 року у аргентинського "Бока Хуніорс" за шість мільйонів євро, але минулою взимку повернув захисника на правах оренди.

Родрігес провів в "Спартаку" два з половиною роки, і велику частину цього часу був гравцем основного складу. Проте в кінці 2006 року його дії на полі стали викликати багато критики з боку тренерів та уболівальників, і аргентинець був відданий в оренду в свій рідний клуб "Бока Хуніорс".

У ніч з 20 на 21 червня Родрігес став володарем Кубка Лібертадорес (південноамериканський аналог Ліги чемпіонів), коли "Бока" по сумі двох зустрічей перемогла бразильський "Греміо". Відзначимо, що захисник виграв цей трофей вже утретє: раніше він завойовував Кубок Лібертадорес в 2001 і 2003 році.

Головним досягненням в кар"єрі Родрігеса є перемога на Олімпіаді 2004 року у складі збірної Аргентини.

Зараз ви читаєте новину «"Спартак" продав Родрігеса до Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі