вівторок, 11 грудня 2007 17:47

"Сьомін наведе порядок в команді"

Колишній захисник київського "Динамо" Стефан Решко прокоментував призначення Юрія Сьоміна головним тренером команди.

"Призначення Сьоміна – непоганий варіант. Він був спортсменом з характером і, впевнений, залишився таким же після завершення кар"єри. Так, багато років киян очолювали колишні гравці. Тільки ось всі вони намагалися копіювати Лобановського, а будь-яка копія гірша за оригінал. Прийшла абсолютно нова людина. У нього немає жодних стосунків з персоналом клубу, з гравцями. А значить, є надія, що Сьомін наведе порядок в команді", - заявив Решко.

"Непогані футболісти в "Динамо" є. Сьоміну потрібно зліпити з них команду. Новому тренеру потрібно добитися, щоб хлопці грали не на себе, а на колектив. А часу Юрію Павловичу повинно вистачити. Контракт з ним підписаний на два з половиною роки. На мій погляд, від нього не можна вимагати результату в найближчі півроку. Але вже з осені, з початком єврокубкового сезону, динамівці повинні заявити про себе на повний голос. Ось там перші плоди роботи Сьоміна повинні проявитися", - цитує фахівця СПОРТ.com.ua.



Зараз ви читаєте новину «"Сьомін наведе порядок в команді"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі