четвер, 19 лютого 2009 14:31

"Соколу" підрізали крила

"Соколу" підрізали крила

"Сокіл" (Київ, Україна) - МХК "Крилья Совєтов" (Москва, Росія) -- 1:2 (0:1, 1:0, 0:1)

18 лютого. Бровари. ЛА ТРЦ "Термінал".

"Сокіл": Карпенко (59:26). Гунько (к) - Наваренко, Срюбко - Люткевич, Побєдоносцев - Толкунов, Ден. Ісаєнко - В. Алексюк, Литвиненко - Цируль - Сальников, Лахматов - Аверкін - Матвійчук, Німенко - Шафаренко - Дьяченко, Доніка - Яковенко - Харченко.

Шайби: 8:26 Коротков (Гогольов, 0:1), 33:51 Литвиненко (Гунько, Цируль, 1:1), 44:20 Тунік (Журік, Коротков, 1:2)

"Сокіл" - "Крилья Совєтов" - яка страва може бути смачнішою для хокейного гурмана при нинішньому складі учасників російської "вишки"? Втім, футбольний Кубок УЄФА і багатокілометрова пробка на трасі Київ - Бровари звели число глядачів цього матчу до мінімуму

Ті ж, хто все-таки зміг доїхати в "Термінал" були розчаровані результатом матчу. "Сокіл" перший період провів "без шансів", поступившись за всіма чисельними показниками - кидками, вилученнями і рахунком. Вже на 9-ій хвилині кидок Євгена Короткова вивів гостей вперед. І такий результат протримався до середини другого періоду, коли кияни нарешті включили швидкості.

"Сокіл" перший період провів "без шансів"

Шайба Литвиненка могла стати переломною в матчі - територіальна перевага перейшла до господарів. Але розвинути його в голи "Соколові" не вдалося. По-перше, грамотно оборонялися гості (навіть у меншості, тоді як господарі в черговий раз не змогли реалізувати більшість), по-друге, "Сокіл" не продемонстрував твердих аргументів. Дрібні гріхи на завершальній стадії атак, при прийомі передачі і навіть при грі через захисників звели нанівець всі командні та індивідуальні зусилля гравців "Сокола".

А гості свій шанс не упустили. Через три секунди після виходу оштрафованого гравця "Сокола", Євген Тунік встановив остаточний рахунок в матчі.

"Сокіл" намагався врятувати гру, замінивши Карпенко на шостого польового гравця, але фінального штурму не вийшло. Більш того, Михайло Савельєв двічі підряд пробачив "Сокіл", коли не зміг поцілити у порожні ворота. Була ще і третя спроба, але її вже зупинила фінальна сирена, що сповістила для киян неприємну звістку, - відрив від лідируючого ХК "Дмітров" досяг вже 6-ти очок і надії на повернення на перше місце тануть, як сніг навесні. Особливо, з урахуванням важкого виїзду до "Рисі".

ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «"Соколу" підрізали крила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі