середа, 04 листопада 2009 15:46

"Сокіл" залишили двоє хокеїстів

"Сокіл" залишили двоє хокеїстів

Київський "Сокіл" несе перші втрати в період листопадової паузи в чемпіонаті Білорусії. Захисник Олег Благой оголосив про повернення до "Нєману", за який він виступав в сезоні-2004/05, а його молодший брат нападаючий Роман Благой готується до від"їзду до Казахстану.

Діаспора українців в "Нємані" розшириться до п"яти гравців. Компанію Олександру Бобкіну, Артему Бондарєву, Єгору Єгорову і Андрію Лупандіну на цьому тижні складе 29-річний Олег Благой. Досвідчений захисник розлучився з "Соколом" з обопільної згоди.

У свою чергу 22-річний нападаючий Роман Благою має намір продовжити кар"єру в "Гірнику" з Рудного, куди киянин готується до від"їзду на перегляд. Після 14 ігор в чемпіонаті Казахстану "Гірник" розташувався в "золотій середині" - на четвертому місці з восьми учасників першості.

Відзначимо, що Благою може стати п"ятим українцем в чемпіонаті Казахстану. На сьогоднішній день в степовій республіці виступають воротар Вадим Селіверстов, захисник Руслан Борисенко, нападаючий Павло Борисенко (всі - "Бейбарис"), а також захисник Максим Протопопов ("Арлан").

За матеріалами ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" залишили двоє хокеїстів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі