понеділок, 29 листопада 2010 11:47

"Що буду робити, якщо Сьомін піде? Подивимося" - Алієв

"Що буду робити, якщо Сьомін піде? Подивимося" - Алієв

Український хавбек "Локомотива" Олександр Алієв поспілкувався з журналістами після матчу 30-го туру чемпіонату Росії проти "Рубіна", який завершився нульвою нічиєю

"Команда не виконала тих завдань, які ставили перед нею на самому початку сезону. Ми не пробилися в груповий етап Ліги Європи і не стали призерами чемпіонату Росії. Оцінювати власну гру я не буду. Моя справа виходити на поле і приносити користь команду. А оцінки моїй грі нехай виставляє тренер ", - сказав футболіст.

Алієва запитали, що він буде робити, якщо Юрій Сьомін залишить "Локомотив".

"У мене контракт з командою ще на три роки. Подивимося", - сказав Олександр.

У гравця була мета стати кращим бомбардиром чемпіонату Росії.

"Сам винен, що не вдалося цього зробити. Були матчі, коли я не забивав. Ціла серія таких поєдинків. Але, думаю, що для першого сезону в російській першості це нормально".

Хавбек знає, чого не вистачає "Локомотиву", для боротьби за чемпіонство.

"Потрібно, щоб уся команда, президент і уболівальники були єдиним цілим. Так було свого часу в" Динамо "і нам вдалося випередити" Шахтар "у боротьбі за чемпіонство на цілих 15 очок", - зазначив футболіст.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «"Що буду робити, якщо Сьомін піде? Подивимося" - Алієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі