пʼятниця, 10 жовтня 2008 10:59

"Слабка сторона Пітера - самовпевненість " - Кличко

Почесний чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко в інтерв"ю газеті "Известия" розповів про свою форму, самовпевненість Пітера та амбіції Повєткіна. "Про мій фізичний стан ходить багато чуток. І все ж факт залишається фактом - я у чудовій формі і на 100% готовий до поєдинку. Я весь час дотримувався певного стилю життя. Обов"язкове ранкове тренування, спаринг або басейн - ось складові хорошої підготовки. Сумнівів у ній немає, це підтверджує і мій тренер Фріц Здунек", - сказав Віталій Кличко.

"На мій погляд, одна зі слабких сторін Пітера - зайва самовпевненість. Як показує досвід, коли багато шуму - немає результату. Подивимося, чи підтвердить Сем моє припущення. Я дійсно налаштований тільки на перемогу і навіть не думаю про поразку. Саме такий настрій приніс нам з братом Володимиром усі чемпіонські титули", - вважає український боксер, повідомляє "Кореспондент".

Також Віталій Кличко поділився своїми думками про майбутній бій свого брата Володимира: "Повєткин - суперник непростий, на професійному рингу у нього ще не було поразок. Проте "не було" ще не означає, що не буде. Отже, як кажуть в Росії, "милости просим". У майбутньому тріумфі брата я повністю впевнений".

Бій за звання чемпіона світу у суперважкій вазі за версією WBC між Віталієм Кличко та Семом Пітером відбудеться 11 жовтня в столиці Німеччини Берліні.

Зараз ви читаєте новину «"Слабка сторона Пітера - самовпевненість " - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі