субота, 02 лютого 2008 15:21

"Шева не готовий ще навіть на 90 відсотків, але він додає"

Головний тренер "Челсі" Аврам Грант розмірковував перед грою прем"єр-ліги проти "Портсмута" про надуспішну гру команди в останніх матчах ( сьогодні "аристократи" можуть здобути десяту перемогу підряд у всіх змаганнях).

"Думаю, ніхто не вірив, що ми на таке здатні. Ми цього добилися, тому що у нас дуже хороша команда і тренерський штаб. Прекрасно, що ми вже повторили клубний рекорд, а якщо ми його поб"ємо, то всі будемо задоволені", - заявив фахівець.

"Ми раді, що продовжуємо брати участь у всіх чотирьох змаганнях сезону. Я знаю, що це практично неможливо, але ми не програємо від матчу до матчу. Отже ми прагнутимемо виграти стільки турнірів, скільки зможемо. Ми виграємо, хоча у нас і не вистачає багатьох провідних гравців", - зазначив наставник.

Грант також прокоментував функціональну готовність донедавна травмованих футболістів: "Френк Лемпард почав тренуватися разом з командою. Андрій Шевченко також працює разом з іншими. Шева не готовий ще навіть на 90 відсотків, але він додає. Джон Террі ще не видужав, проте він повинен повернутися в найближчі три тижні або навіть швидше".

Сегодня
Зараз ви читаєте новину «"Шева не готовий ще навіть на 90 відсотків, але він додає"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі